Loopbanen kunnen ver leiden bij Teleflex

Teleflex is een internationaal bedrijf voor medische instrumenten dat onmisbare producten maakt voor artsen op het gebied van kritieke zorg en chirurgie. We groeien dankzij onze mensen; hun talenten, karakter en initiatief zorgen ervoor dat Teleflex een bijzondere plek om te werken is.

Gepassioneerde mensen en onze cultuur maken Teleflex een geweldige plek om te werken en groeien.

Videoboodschap van Liam Kelly, President & CEO.

 


Groei, Cultuur, Mensen en Loopbanen: dit is het Teleflex voordeel.

GROEI is ons erfgoed bij Teleflex.

Teleflex groeit snel als een internationaal bedrijf van medische instrumenten. De wereld heeft nood aan fantastische gezondheidszorg en wij maken de merken die artsen vertrouwen.

CULTUUR gedijt dankzij onze gedeelde visie en waarden.

Stap een Teleflex werkplek binnen en je ziet mensen die hard werken, maar toch steeds open staan om plezier te beleven. Onze medewerkers vergeten nooit dat patiënten de ontvangende partij zijn van ons werk, wat ons motiveert om actie te ondernemen en resultaten te behalen.

Onze kernwaarden bieden een kader voor wat u kunt verwachten wanneer u hier werkt. Deze concepten werden ontwikkeld aan de hand van honderden gesprekken met werknemers. Ze zijn een eenvoudige herinnering aan de manier waarop we elkaar en iedereen die we in onze onderneming ontmoeten behandelen.

Lees meer over onze cultuur.

MENSEN staan centraal bij alles wat we doen.

Mensen vormen het hart en de ziel van elke onderneming, en de mensen bij Teleflex zijn gewoon de beste. Ontmoet enkele van onze medewerkers die van Teleflex een fantastische plek om te werken maken.

Getuigenissen van werknemers

Loopbanen kunnen ver leiden bij Teleflex

Om te voldoen aan de vereisten van een groeiende gezondheidszorgmarkt, moeten onze mensen sneller groeien dan de snelheid van de onderneming.

We ondersteunen loopbaangroei via jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken met medewerkers. Tijdens deze gesprekken worden de vaardigheden en kennis geïdentificeerd die nodig zijn om meer verantwoordelijkheid op te nemen.

Teleflex Academy biedt live en online cursussen om mensen voor te bereiden op promotie. En uitdagende projecten bieden waardevolle ervaringen die het zelfvertrouwen en de kennis uitbreiden. Wat belangrijker is, we leren van elkaar.

Competitieve salarissen en voordelen, uitdagend werk en getalenteerde collega's, dit zorgt er allemaal voor dat Teleflex een fantastische plek is om een loopbaan uit te bouwen.

Lees er meer over in het Teleflex rapport over voordelen voor werknemers

Bij Teleflex volgen wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, met persoonlijke interviews op Teleflex kantoren. Wij bieden nooit ongevraagd banen aan. Wij bieden nooit banen aan zonder een persoonlijk interviewproces. Wij vragen nooit geld en vereisen nooit een vooruitbetaling voor apparatuur.

Gelijke kansen Teleflex verbindt zich tot Gelijke arbeidskansen en zet zich volledig in om de meest gekwalificeerde werknemers aan te trekken, te behouden, te ontwikkelen en promoten, ongeacht hun ras, geslacht, huidskleur, religie, seksuele geaardheid, nationale afkomst, leeftijd, lichamelijke of mentale handicap, burgerschapsstatus, veteranenstatus of enig ander kenmerk dat beschermd wordt door de nationale of lokale wetgeving. We spannen ons in om een werkomgeving te scheppen die vrij is van discriminatie en intimidatie, en waar werknemers met respect en waardigheid worden behandeld.