Antwoord van Teleflex op COVID‑19

De missie van Teleflex om de gezondheid en levenskwaliteit van de mensen te verbeteren heeft een nieuwe invulling gekregen tijdens de pandemie van COVID‑19. Terwijl de situatie blijft evolueren verbindt Teleflex zich ertoe de effectiviteit van onze activiteiten te garanderen en de levering van onze medische hulpmiddelen in stand te houden. Tegelijk voeren we richtsnoeren voor beste praktijken rond veiligheid en gezondheid in, om het welzijn van onze medewerkers te beschermen.

We zijn ons ervan bewust dat Teleflex-producten een essentieel onderdeel zijn in de gezondheidszorg en beschikken over een wereldwijde COVID‑19 Task Force, met vertegenwoordigers van belangrijke bedrijfsfuncties die onze organisatie vlot door deze situatie moeten leiden.

Teleflex maakt gebruik van plannen voor bedrijfscontinuïteit, die we hebben opgesteld om de COVID‑19-pandemie aan te pakken. We zijn klaar om onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten en continue ondersteuning te bieden aan al wie in de frontlinie staat van de verzorging van de slachtoffers van de uitbraak.

Bedrijfsactiviteiten

Teleflex blijft stappen zetten om mogelijke risico's voor de leveringen te beperken, zodat we kunnen blijven voldoen aan de behoeften van klanten, zorgverleners en patiënten.

We hebben flexibele werkregelingen en regelingen voor werk op afstand ingevoerd, waaronder ons klantenservicecentrum in Noord-Amerika en Europa. Ook maken we gebruik van onze capaciteiten inzake teleconferenties en digitaal vergaderen, en van onze omgevingen voor digitaal leren (beschikbaar via teleflex-academy.com en urolift.skilljar.com) om onze klanten en zorgverleners te blijven ondersteunen.

We hebben richtsnoeren voor beste praktijken rond veiligheid en gezondheid ingevoerd in al onze kantoren, distributie- en productiecentra volgens de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Amerikaanse Centra voor Ziektebestrijding en Preventie (CDC) en plaatselijke autoriteiten.

Tevens hebben we een aantal initiatieven met hulpbronnen voor medewerkers gelanceerd, om ons personeel overal ter wereld te ondersteunen in deze bijzondere tijden. We ondersteunen ook onze zorgverleners die vrijwillig de strijd aangaan tegen de pandemie.

Onze gemeenschappen bijstaan

We overhandigen medische artikelen aan zorgverleners via ons programma van humanitaire schenkingen, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen waaronder gezichtsmaskers en schorten, en producten voor respiratoire, vasculaire, anesthetische en spoedeisende geneeskunde om aan dringende behoeften te voldoen. Voor meer informatie over ons programma voor humanitaire schenkingen klikt u hier.

Als een Emergency Response Partner hebben wij onze jaarlijkse donatie aan Americares verhoogd, om ze te helpen bij hun wereldwijde ondersteuning van eerstelijns gezondheidswerkers in deze hectische periode.